Staze

Tepih staze su idealno rešenje za mnoge prostorije u domu. Najčešće se kupuju tepih staze za hodnik, predstoblje, kuhinju, ali i tepih staze za spavaću sobu ili čak za stepenice u kući. Zbog dimenzija odgovaraju dugim, a uskim prostorima i upravo zbog toga su prvi izbor za navedene prostorije.

Deo naše ponude tepih staza možete pogledati u nastavku, a za informaciju o raspoloživosti konkretnog modela, kao i sve druge informacije pozovite nas na 011/427-0250 ili posetite naš salon u Beogradu, u Bulevaru JNA.

Cena tepih staza

Cene tepih staza zavise od dimenzija, materijala, dezena, kolekcije… U nastavku možete videti cenovne okvire za standardne dimenzije staza iz naše ponude:

80 x 150 = od 2,990 RSD do 9,490 RSD po komadu

 80 x 300 = od 5,990 RSD do 18,790 RSD po komadu

Tepih staze ni po čemu ne zaostaju u odnosu na “standardne” tepihe. Izrađuju se od podjednako kvalitetnih materijala, izdržljive su, a dovoljno pažnje se posvećuje i njihovom izgledu, pa veoma lako možete pronaći onu koja odgovara stilu u kom je uređen enetrijer vaše kuće ili stana.

Beomoda tepih staze

U ponudi salona tepiha Beomoda nalazi se veliki broj modela tepih staza. Bilo da tražite stazu za spavaću sobu, kuhinju, kupatilo ili hodnik ili neku dugu prostoriju, verujemo da ćete kod nas pronaći ono što vam je potrebno. Po veoma povoljnim cenama možete kupiti staze tradicionalnog ili modernog dizajna, različitih boja i dimenzija.

 

 

beomoda tepisi beograd