Okrugli i ovalni tepisi

Okrugli i ovalni tepisi su oduvek bili odraz stila. Već vekovima ulepšavaju domove širom sveta. Okrugli tepisi se lako uklapaju u svaki enterijer pa će ispuniti sva vaša očekivanja.

Deo našeg asportimana možete pogledati u nastavku, a za informaciju o raspoloživosti konkretnog modela pozovite nas na 011/427 02 50 ili 011/264 29 20.

Posetite naše salone u Beogradu, u Sarajevskoj br. 73 ili u Bulevaru JNA i uverite se u našu veoma bogatu ponudu okruglih i ovalnih tepiha visokog kvaliteta.

Cena okruglih tepiha

Cene okruglih tepiha za standardne dimenzije iz naše ponude su sledeće:

120 x 120 = 4,990 RSD po komadu

156 x 156 = 18,790 RSD po komadu

*cene su sa uračunatim popustom

Okrugli i ovalni tepisi za svaku namenu

Velika prednost okruglih tepiha je ta što se mogu postaviti bukvalno gde god želite u vašem domu. U dnevnoj sobi, u trpezariji, hodniku, kupatilu, jednostavno će savršeno izgledati gde god da se nalaze. Budite sigurni da će vaš okrugli tepih uvek biti primećen i da će vašem domu dati i klasičnu, elegantnu notu, ali u isto vreme će dati vašoj prostoriji moderan izgled.

U našim salonima možete pronaći veliki izbor okruglih, kao i ovalnih tepiha različitih boja i dezena. Trudimo se da ispratimo sve svetske trendove pa su svi naši tepisi u skladu sa svim aktuelnostima koji se tiču uređenja enterijera.

Posetite nas i izaberite okrugli ili ovalni tepih koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

beomoda tepisi beograd