Čupavi tepisi

AKCIJA !!! AKCIJA !!! AKCIJA !!!

Iskoristite 25% popusta na zlatnu kolekciju čupavih tepiha (gold shaggy). Izaberite najlepši tepih za vaš dom po veoma pristupačnim cenama. AKCIJA traje do isteka zaliha.

Čupavi tepisi, ili kako se drugačije nazivaju Shaggy tepisi, ponovo su postali popularni pre nekoliko godina. Deo našeg asportimana možete pogledati u nastavku, a za informaciju o raspoloživosti konkretnog modela pozovite nas na 011/427-0250 ili 011/264 29 20 ili posetite neki od naših maloprodajnih objekata.

Posetite naše salone u Beogradu, u Sarajevskoj 73 ili u Bulevaru JNA, i upoznajte se sa našom kompletnom ponudom tepiha!

Cena čupavih tepiha

Cene čupavih tepiha iz našeg salona za standardne dimenzije su:

80 x 150 = 3,990 RSD po komadu

120 x 120 = 4,990 RSD po komadu

120 x 180 = od 6,490 RSD do 11,990 RSD po komadu

150/160 x 230 = od 9,990 RSD do 19,790 RSD po komadu

*cene su sa uračunatim popustom

Čupavi tepisi danas

Sredinom 20. veka čupavi tepisi su dominirali u enterijeru, a sada su se vratili na velika vrata i ponovo su jedna od najtraženijih vrsta tepiha.

Ova činjenica uopšte ne iznenađuje jer su brojne prednosti čupavih tepiha. Oni su topli, udobni i veoma atraktivni. Izrađuju se u različitim bojama, dezenima, dimenzijama i oblicima i zbog toga je vrlo lako pronaći odgovarajući. Prilikom uređenja eneterijera, gde već nekoliko godina dominiraju neutralne i svetle nijanse, često se upravo čupavi tepisi koriste za razbijanje monotonije. Idealna kobinacija je da u prostoriju uređenu u svetlim i neutralnim tonovima postavite čupavi tepih u nekoj jarkoj boji (ljubičastoj, cvenoj, plavoj…). Ovi tepisi su tako udobni, da možete bez problema da prilegnete i uživate na njima kad god poželite.

Predrasude koje prate čupave tepihe odnose se najčešće na njihovo održavanje i čišćenje. Mnogi su dugo izbegavali shaggy tepihe iz straha da oni skupljaju prašinu i da ih je teško održati čistim. Međutim, čupavi tepisi uopšte nisu komplikovani za održavanje, a uz to zahvaljujući savremenoj tehnologiji izrade mogu biti i antialergijski i antistatički. Kada je reč o redovnom održavanju, pored naravno usisavanja, preporučljivo je da ih povremeno isznesete i dobro istresete.

Beomoda ponuda

Salon tepiha Beomoda Beograd u svojoj ponudi ima veliki izbor čupavih tepiha odličnog kvaliteta. Cena shaggy tepiha je veoma povoljna i sigurni smo da ćete kod nas pronaći ono što vam je potrebno, a što odgovara i vašem budžetu.

 

beomoda tepisi beograd