Čupavi tepisi

Čupavi tepisi, ili kako se drugačije nazivaju Shaggy tepisi, ponovo su postali popularni pre nekoliko godina. Deo našeg asportimana možete pogledati u nastavku, a za informaciju o raspoloživosti konkretnog modela pozovite nas na 011/427-0250 ili nas posetite.

Posetite naš salon u Beogradu, u Bulevaru JNA, i upoznajte se sa našom kompletnom ponudom tepiha!

Čupavi tepisi danas

Sredinom 20. veka čupavi tepisi su dominirali u enterijeru, a sada su se vratili na velika vrata i ponovo su jedna od najtraženijih vrsta tepiha.

Ova činjenica uopšte ne iznenađuje jer su brojne prednosti čupavih tepiha. Oni su topli, udobni i veoma atraktivni. Izrađuju se u različitim bojama, dezenima, dimenzijama i oblicima i zbog toga je vrlo lako pronaći odgovarajući. Prilikom uređenja eneterijera, gde već nekoliko godina dominiraju neutralne i svetle nijanse, često se upravo čupavi tepisi koriste za razbijanje monotonije. Idealna kobinacija je da u prostoriju uređenu u svetlim i neutralnim tonovima postavite čupavi tepih u nekoj jarkoj boji (ljubičastoj, cvenoj, plavoj…). Ovi tepisi su tako udobni, da možete bez problema da prilegnete i uživate na njima kad god poželite.

Predrasude koje prate čupave tepihe odnose se najčešće na njihovo održavanje i čišćenje. Mnogi su dugo izbegavali shaggy tepihe iz straha da oni skupljaju prašinu i da ih je teško održati čistim. Međutim, čupavi tepisi uopšte nisu komplikovani za održavanje, a uz to zahvaljujući savremenoj tehnologiji izrade mogu biti i antialergijski i antistatički. Kada je reč o redovnom održavanju, pored naravno usisavanja, preporučljivo je da ih povremeno isznesete i dobro istresete.

Beomoda ponuda

Salon tepiha Beomoda Beograd u svojoj ponudi ima veliki izbor čupavih tepiha odličnog kvaliteta. Cena shaggy tepiha je veoma povoljna i sigurni smo da ćete kod nas pronaći ono što vam je potrebno, a što odgovara i vašem budžetu.

Cena čupavih tepiha

Cene čupavih tepiha iz našeg salona za standardne dimenzije su:

80 x 150 = 3,990 RSD po komadu

120 x 120 = 4,990 RSD po komadu

120 x 180 = od 6,490 RSD do 11,990 RSD po komadu

150/160 x 230 = od 9,990 RSD do 19,790 RSD po komadu

beomoda tepisi beograd