Ekskluziva – akrilni tepisi

Ekskluzivnu ponudu salona tepiha Beomoda čine akrilni tepisi, vrhunskog kvaliteta. Glavna karakteristika ovih tepiha je veliki broj čvorova, koji ih čini veoma otpornim na habanje. Mekoća koju pružaju pri gaženju i dodiru je neverovatna, a toplina koju pružaju je neuporediva sa većinom drugih vrsta tepiha.

Deo naše ponude ekskluzivnih akrilnih tepiha možete videti na slikama ispod. Posetite naše salone u Beogradu, u ul Sarajevska br. 73 i u Bulevaru JNA, naspram ulaza u spomen park Jajinci, kako biste videli celokupnu ponudu i uverili se u kvalitet akrilnih tepiha.

Cene akrilnih tepiha

Ukoliko vas interesuje cena akrilnih tepiha, u nastavku možete videti cene za standardne dimenzije tepiha iz naše ponude:

80 x 150 = 10,990 RSD po komadu

80 x 300 = 22,490 RSD po komadu

120 x 180 = od 19,990 do 29,990 RSD po komadu

156 x 156 okrugli = 22,490 RSD po komadu

156 x 230 ovalni = 33,990 RSD po komadu

156/160 x 230 = od 33,990 RSD do 49,990 RSD po komadu

200 x 290 = od 54,990 do 77,990 RSD po komadu

*cene su sa uračunatim PDV-om od 20%

Karakterisitke akrilnih tepiha

Akrilni tepisi izrađuju se od najkvalitetnijih sintetičkih vlakana i zbog toga veoma podsećaju na vunene tepihe. Oni su, u odnosu na sve tepihe izrađene od sintetičkih vlakana, najpribližniji vuni. U odnosu na vunene, akrilni tepisi su veoma povoljniji, a izgled i osećaj koji pružaju je veoma sličan vunenim. Dakle, za značajno nižu cenu tepiha, možete dobiti gotovo isti kvalitet.

Zbog svojih karakteristika, akrilni tepisi su otporni na habanje, plesan i insekte. Lako se održavaju i ne upijaju vlagu i nečistoću.

Akilni tepisi – izgled

Na tržištu se akrilni tepisi mogu pronaći u velikom broju boja i dezena. Reljefni dezeni i boje koje se prelivaju suptilno daju dozu ekskluzivnosti i elegancije ovim tepisima. Proizvode se i u jarkim i intenzivnim bojama, koje su otporne i ne blede vremenom. Svojim izgledom akrilni tepisi čine prostoriju elegantijom i luksuznijom. Pravi su izbog za sve koji žele eksluzivnost u svom domu.

Ekskluzivna ponuda salona Beomoda Beograd

Ekskluzivni akrilni tepisi koji su u ponudi salona tepiha Beomoda izrađuju se u Istanbulu, od 100% akrila. Osim što poseduju sve gore navedene karakteristike, ovi tepisi su neverovatno meki i prijatni na dodir. Dezeni akrilnih tepiha iz naše ponude su jedinstveni na domaćem tržištu.

Ukoliko izaberete akrilni tepih iz naše ponude, užvaćete u osećaju koji vam pruža, u izgledu koji pruža vašoj prostoriji, kao i u jednostavnom i lakom održavanju. Najbolji odnos cene i kvaliteta!

beomoda tepisi beograd