TEPISI

AKCIJA !!! AKCIJA !!! AKCIJA !!!

Iskoristite 25% popusta na celokupnu AKRILNU kolekciju i na ZLATNU kolekciju čupavih tepiha (gold shaggy). Izaberite najlepši tepih za vaš dom po veoma pristupačnim cenama. AKCIJA traje do kraja leta ili do isteka zaliha.

 

Tepisi su odavno prevazišli svoju prvobitnu funkciju koja je bila zaštitna – podne obloge su postavljane pre svega u cilju zaštite od hladnoće. I danas tepih štiti od hladnih podova i daje utisak topline u prostoriji. Međutim, tepisi su postali mnogo više od toga. Sada je, čini se, estetska funkcija u prvom planu. Pravilnim izborom odgovarajućeg tepiha, prostorija dobija potpuno novi izgled. Bez obzira da li je dom uređen u etno, tradicionalnom, orijentalnom, modernom, minimalističkom ili bilo kom drugom stilu, moguće je pronaći odgovarajući tepih na tržištu.

Iako su i dalje na ceni ručno rađeni tepisi od prirodnih materijala (kao što su vuneni tepisi), tehnologija proizvodnje tepiha od veštačkih materijala je toliko napredovala da oni danas ni u čemu ne zaostaju za ovim prvim. Upravo zahvaljujući mogućnosti izrade tepiha mašinskim putem danas u prodaji možemo pronaći tepihe u bezbroj boja, dezena i dimenzija.

U nastavku pogledajte deo našeg asortimana, a mi vas pozivamo da nas posetite u maloprodajnom objektu salona tepiha Beomoda Beograd, na Voždovcu, u Bulevaru JNA, preko puta Spomen parka Jajinci.

EKSKLUZIVA 2019

Deo našeg asortimana

Više o našoj ponudi ekskluzivnoj ponudi akrilnih tepiha možete pogledati ovde.

Čupavi tepisi

Deo našeg asortimana

Više o našoj ponudi čupavih tepiha možete pogledati ovde.

Moderni tepisi

Deo našeg asortimana

Više o našoj ponudi modernih tepiha možete pogledati ovde.

Tepih staze

Deo našeg asortimana

Više o našoj ponudi tepih staza možete pogledati ovde.

Dečiji tepisi

Deo našeg asortimana

Više o našoj ponudi dečijih tepiha možete pogledati ovde.

Ovalni i okrugli tepisi

Deo našeg asortimana

Više o našoj ponudi ovalnih i okruglih tepiha možete pogledati ovde.

Beomoda tepisi Beograd

Ponuda salona tepiha Beomoda Beograd je raznovrsna i prilagođena željama i potrebama klijenata. Posebno smo ponosni na odličan odnos cene i kvaliteta naših tepiha. Takođe, veoma su jednostavni za održavanje, tako da o tome ne morate brinuti.

Za sve koji žele moderne i čupave tepihe, pripremili smo veliki izbor različitih modela u različitim oblicima i dimenzijama. Svesni značaja i uloge tepiha u uređenju enterijera, ali i problema sa kombinovanjem boja nameštaja u enterijeru, potrudili smo se da vam ponudimo tepihe različitih boja. Tako kod nas pored standardnih tepiha mirnih i neutralnih tonova, možete pronaći ljubičaste tepihe, narandžaste, zelene tepihe… Za sve one koji ne pristaju na manje od savršenog, tu je i ekskluzivna kolekcija tepiha.

Posebnu pažnju posvetili smo ponudi dečijih tepiha tj. tepiha za dečiju sobu. Bez obzira da li tražite tepih za devojčicu ili tepih za dečaka ili birate jedan za zajedničku dečiju sobu, verujemo da ćete kod nas pronaći ono što vam je potrebno, a što će se dopasti i vašim klincima.

Takođe, ukoliko tražite tepih stazu za kuhinju, stazu za hodnik ili neku drugu prostoriju u svom domu, na pravom ste mestu. Veliki izbor tepih staza je deo naše stalne ponude.

Cene tepiha

Cena tepiha zavisi od matrijala, načina tkanja, broja čvorova, težine, izgleda, dezena tepiha, godine kolekcije itd.

Beomoda tepisi Beograd poznati su i po povoljnim cenama. Trudimo se da cene tepiha budu pristupačne i da, bez obzira na budžet kojim raspolažete, budete u prilici da za svoj dom kupite tepih koji vam se dopada. Ukoliko ipak vaš omiljeni tepih prelazi vaš predviđeni budžet za kupovinu, pratite naše akcije tepiha.

beomoda tepisi beograd